Wondverzorging en palliatieve zorgen, onze specialisaties

Vander Plancke Bart is gespecialiseerd in wondverzorging en palliatieve zorgen. Ons team met twee verpleegkundigen kan u 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 van dienst zijn. Wij helpen u graag verder in Oudenaarde, Zingem, Gavere, Asper, Zwalm en omstreken, maar ook daarbuiten staan wij voor u klaar met thuisverpleging op maat. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wondverzorging

 

Dankzij onze jarenlange ervaring en een bijkomend diploma in wondverzorging zijn wij uw thuisverpleger van dienst voor wondzorg en zorgen na een operatie. Bij ons bent u zeker van een deskundige verzorging op maat en een accurate inschatting van de situatie. Wij zijn vertrouwd met de producten die vereist zijn bij het verzorgen van wonden.

Palliatieve zorgen

Op een respectvolle en kwaliteitsvolle manier omgaan met palliatieve zorgen: deze visie staat bij ons centraal. Palliatieve zorgen zijn gericht op het bestrijden van pijn en symptomen. Ook een psychische en sociale begeleiding krijgt bij ons voldoende aandacht, zowel voor de patiënt als voor de familie. Wij werken hiervoor samen met verschillende hulpverleners.

 

Bel ons en ontdek wat wij voor u kunnen doen. Wij staan op elk moment voor u klaar met informatie en advies.