Vander Plancke Bart: thuisverpleging met een hart voor uw welzijn

Een huiselijke en vertrouwde omgeving komt een hulpbehoevende patiënt enkel ten goede. Verkiest u of uw familielid verpleging aan huis boven een opname in een ziekenhuis of rusthuis? Reken dan op de thuiszorg van Vander Plancke Bart. Wij staan voor u klaar met een uitgebreide dienstverlening in de omgeving van Oudenaarde, Zingem, Gavere, Asper en Zwalm. Ook voor thuisverpleging buiten deze regio kunt u ons contacteren en vragen naar de mogelijkheden.

Onze praktijk met twee verpleegkundigen, Vander Plancke Bart en Cormenier Fabienne, staat voor u klaar met een verzorging op maat. Een hechte vertrouwensband komt bij ons op de eerste plaats: daarom heeft u altijd rechtstreeks contact met ons en dragen wij een nauwe samenwerking met uw huisarts hoog in het vaandel. Wij hebben ervaring met allerhande situaties en volgen bijscholingen voor een optimale thuiszorg.

Thuisverpleger Vander Plancke Bart helpt u graag verder met ziekenzorg bij u thuis. Wij staan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 tot uw beschikking. In samenspraak met de patiënt maken wij een afspraak voor de verpleging: zo weet u wanneer u ons kunt verwachten. Wilt u een beroep doen op onze thuisverzorging of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren op 0479 702 449.